5 tipp a megfelelő hajápolási termék megválasztásához

Hogyan válasszunk a hajápolási termékek széles kínálatából?

A megfelelő hajápolási rutin elengedhetetlen részét képezi a megfelelő hajápolási termékek megválasztása. A megfelelő termék megválasztásához az alábbi szempontokat vegyük figyelembe:

1. Hajtípus: A különféle hajtípusok eltérő gondoskodást igényelnek, a szögegyenes haj ápolásához alkalmazott termékek például nem feltétlen tesznek eleget vastag szálú, göndör hajkorona esetén. Eltérő termékekre lehet szükségünk továbbá száraz vagy könnyen zsírossá váló haj esetén.

2. A fejbőrállapota: Fontos tényező továbbá a fejbőr állapota: a száraz, irritált vagy érzékeny fejbőr speciális kezelést igényel, míg a zsíros fejbőr megfelelő ápolására más típusú termékekre lehet szükségünk.

3. Hajproblémák: Speciális hajproblémák (hajhullás, hajtöredezettség, korpa stb.) célzottan az adott problémák kezelésére kifejlesztett termékeket célszerű választanod. 

4. Összetevők: A megfelelő hajápolási termék megválasztásakor fontos szempont továbbá az egyéni érzékenység, így mindig böngészd át az összetevők listáját, mielőtt megvásárolnál egy terméket.

5. Hajápolási szokások: Vedd figyelembe saját hajápolási szokásaid és preferenciáid. Ha gyakran használ hajszárítót, hajvasalót vagy hajformázó termékeket, válassz olyan termékeket, melyek védelmet nyújtanak a hő okozta károsodással szemben.

Minden esetben jobb választás a természetes összetevő? - Útravaló

Bár a természetes összetevők számos előnnyel járhatnak, nem minden esetben nyújtanak teljeskörű megoldást a hajproblémák kezelésére. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a természetes összetevők is okozhatnak allergiás reakciókat vagy irritációt.

Nem elég, ha egy márka természetes összetevőkkel hirdeti magát, fontos, hogy hatékonysága tudományos bizonyított legyen! Nézz utána, a terméket hirdető cég milyen tanúsítványokkal rendelkezik, s a termékeket milyen vizsgálatoknak vetették alá forgalomba helyezésük előtt! 

Mielőtt új terméket vagy hajápolási rutint vezetnél be a mindennapjaidba, kérd ki szakember véleményét!

 

Hajápolók széles választékban

Forcapil kapszula 180dbhajra és körömre (Arkopharma)

Forcapil kapszula 180db hajra és körömre (Arkopharma)

Haj- és körömerősítő készítmény. Bizonyított vitalitás, feltűnő csillogás. Hosszútávú alkalmazás mellett folyamatosan biztosíthatjuk a hajunk és körmeink számára fontos vitaminokat és ásványi anyagokat,így nem kell sem töredező hajvégekre számítanunk, sem gyenge, repedező körmökre.

Ár: 11990 Ft
Megnézem
Újdonság

Vatika Multivitaminossampon 400ml édes mandula

Vatika Multivitaminos sampon 400ml édes mandula

Hidratáló védelem - Ápoló sampon száraz hajra

Ár: 2590 Ft
Megnézem
Újdonság

Vatika Multivitaminossampon 400ml Argán

Vatika Multivitaminos sampon 400ml Argán

Egzotikus selyemfény - Ápoló sampon a selymes tapintású, csillogó hajért.

Ár: 2590 Ft
Megnézem
Újdonság

Hairmedical Anti Greykapszula 60db

Hairmedical Anti Grey kapszula 60db

Komplex készítmény katalázzal és egyéb értékes összetevőkkel az őszülés ellen.

Ár: 4990 Ft
Megnézem
Újdonság

Nutricolor Rapid Tartóshajfesték Nr 9.3 Extra Light Blond

Nutricolor Rapid Tartós hajfesték Nr 9.3 Extra Light Blond

Színez, táplál, erősít. 10 perces hatóidő, hosszantartó természetes színek, az ősz haj optimális fedése. Bio argánolajjal és TRICOREPAIR komplex-szel, mely a hajszerkezet újraépítése érdekében rizsfehérjét, a hajszín védelméért fűzszármazékot, a festés során a fejbőr védelméért lipofil gyümölcssavakat tartalmaz.

Ár: 4195 Ft
Megnézem
Újdonság

Parusan Korpásodáselleni sampon száraz korpára 200 ml

Parusan Korpásodás elleni sampon száraz korpára 200 ml

Láthatóan csökkenti a korpát. Csökkenti a fejbőr viszketését. Kímélő tenzideket tartalmaz.

Ár: 3795 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!